Автор популярного мема про "хутряного вовчиська" зізнався, що головний герой жарту насправді є вовчицею, а не вовком. Про це повідомило видання National Geographic у своєму Instagram-профілі.

Фотограф Аарон Хьюї, який зробив знімок з вовком, за яким ідуть інші хижаки стежкою в снігу, помітив їх в національному парку Деналі на Алясці.

"Я спостерігав за цими вовками протягом трьох днів: за цей час вони зжерли лося. Мені пощастило застати їх за перетином поля незайманого снігу", - поділився автор фото.

Потім користувачі мережі стали накладати на цей кадр кумедні написи про життєві ситуації, але найвідомішим мемом є той, де вовк є лідером зграї. Він біжить снігом і ніби кричить: "Я хутряний вовчисько, боже, який же я хороший, які ж потужні мої лапи".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В інтернеті завжди вважали, що вовк попереду – самець, але National Geographic розвіяло міфи про знімок і розповів, що насправді це самка.

Нагадаємо, у мережі з'явився мем про кота, на якого надягнули захисну медичну маску, щоб захистити від китайського коронавіруса.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці на честь відставки глави Офісу президента Андрія Богдана влаштували цілий парад мемів і фотожаб.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі не вщухає хвиля жартів і фотожаб на нардепів від партії "Слуга народу".