Компанія LoveSpace опублікувала "Карту кохання України 2019", в якій вказала на найбільш популярні секс-товари серед українців. Про це зазначається на сайті компанії.

"Карту" готували на основі статистики з продажів компанії. До речі, таке дослідження проводилося в нашій країні вперше.

Виявилося, що минулого року українці купили понад 100 тис. секс-товарів, зокрема лубриканти (23% від загальної кількості).

Далі в рейтингу вібратори (10,5%), вагіни і мастурбатори (7%), анальні пробки (7%), фалоімітатори (6%), БДСМ-аксесуари (5,5%), тампони (4%) і вагінальні кульки (4%).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наголошується, що найбільше вібраторів купили у Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Харківській областях. Анальні пробки – у Вінницькій, Київській, Донецькій, Житомирській та Кіровоградській областях.

БДСМ-аксесуари користуються попитом у Волинській, Вінницькій, Київській, Львівській та Миколаївській областях. До речі, на термінову доставку на Київський вокзал найчастіше замовляли масажер простати.

При цьому щодня компанія обробляє 7 фейкових замовлень, коли хтось замовляє комусь гумову ляльку або розширювач анального отвору.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці витрачають на продукти харчування 42% своїх доходів.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо найкращі університети світу 2020.

Також портал Знай.uа писав, які країни є найбільш дружніми і ворожими до України на думку громадян.