В цей день багато мудрості, він ідеальний для того, щоб осягати щось нове, вам буде легко вдаватися проявити свій інтелект і всі знання будуть легко засвоюватися. Також це день пізнання світу і себе самого, багато таємниць відкриються вам. А якщо ви чекали хорошої ідеї, то саме сьогодні найбільша ймовірність того, що вона прийде вам в голову. А от для нових справ, які важливі вам, 15 лютого - дуже поганий період.

Використовуйте сьогоднішні можливості для переосмислення минулого і планів на майбутнє. У бізнесі займайтеся тільки простими задачами, що не вимагають складних рішень. Торгівлею краще взагалі не займатися так і не контактуйте в діловому плані з великою кількістю людей, хоча не численні зв'язки будуть корисні. Добре б передати підопічним учням свій досвід та проявити щедрість.

Гороскоп на лютий

Насичуйте своє тіло киснем, корисними вітамінами та мінералами, можете їсти і пити вдосталь. Але рухайтеся плавно, так як можуть виникнути проблеми з хребтом. День небезпечний для хворих людей.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У 15 лютого необхідно більше спілкуватися, люди не будуть ухилятися або прикидатися. Переговори теж пройдуть добре, а якщо зрозумієте мислення співрозмовника, зможете домогтися потрібного результату.

Місяць у повні, фото: ukr.media
Місяць у повні, фото: ukr.media

Астрологи радять досліджувати свою генеалогію, зайнятися історією і зрозуміти своє призначення. Всі знання, які ви отримаєте в цей день потрібно використовувати тільки для хороших справ. А сьогоднішній сон може допомогти вирішити ваші проблеми, тому його не тільки слід запам'ятати, але і прислухатися до знаків, які ви отримаєте. У багато чому день пройде добре, але від вас буде залежати ваш настрій.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua священик розповів, як правильно потрібно відзначати велике християнське свято, яке ми святкуємо в цю суботу, Стрітення Господнє.

Також Знай.ua писав, відомий супермаркет знову вляпався у скандал, цього разу через самий український продукт. Так над салом ще ніхто не знущався.

Нагадаємо, синоптики розповіли, на скільки примхливою буде погода в ці вихідні. Попереджаємо, прогноз досить неоднозначний і не всім сподобається.