Еротичний гороскоп на 16 лютого Овен

У цей день ваш партнер буде чіплятися до кожної вашої еротичного дії, до кожного вибору пози або ласки, навіть до кожного сексуального подиху.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Телець

Якщо організм вимагає нових відчуттів, то ви просто зобов'язані підкоритися. Не приховуйте своїх емоцій. А секс - найбільш відповідний грунт для цього.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Близнюки

Ненаглядний може проігнорувати супер-сексуальну білизну, чорні шкіряні туфлі і старанно накручені кучері, зате просто збожеволіє, якщо помітить стрілку на колготках або плямочку на блузці.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Рак

Все таємне рано чи пізно стає явним. Цілком імовірно, що ваша друга половинка раптом випадково дізнається про вашу давню невірність або почне пригадувати старі гріхи.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 лютого Лев

В цей день вам особливо важко буде зрозуміти, які перспективи чекають вас і вашу кохану людину, яке у вас буде спільне майбутнє і чи буде воно взагалі. Не варто на цю тему розмірковувати зараз, зачекайте ще трішки.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Діва

У тому, що вам скаже ваша половинка сьогодні, не буде ніякого підтексту! І навіть не намагайтеся його знайти. Вам скажуть рівно стільки, скільки думають. Все інше лише ваша примхлива фантазія.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Терези

В цей день вам дуже допоможе тільки віра. Саме завдяки їй ви зможете витерпіти все те, що підготує вам доля і пронести через ці 24 години своє почуття до чудової людини. Ваші старання окупляться вам сторицею!

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 16 лютого Скорпіон

Сьогодні ваша кохана людина буде з самим звичайним чином робити справжні чудеса і дарувати їх вам. Постарайтеся не приховувати вашого захоплення і всіляко його демонструвати.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Стрілець

Зірки не рекомендували б вам звертати особливу увагу на примхи вашого партнера. Їх можна врахувати один раз чи два – але не весь же час йти у нього на поводу.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Козоріг

Ваш партнер як ніколи проявить всі свої сексуальні таланти, і навіть продемонструє ті, про яких ви і не знали.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Водолій

Хороша кава стане в цей день добрим початком для тривалого сексуального діалогу, який зачарує вас своєю пристрасністю, неприборканою і невичерпністю.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Риби

У вас виникатимуть постійні сварки з вашим партнером, бо ви дуже по-різному будете бачити ваші ролі в любовних іграх. Не вигадуйте велосипед і верніться до старої доброї класики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.