Еротичний гороскоп на 17 лютого Овен

Щедрі чоловіки, ось про що сьогодні будуть всі ваші думки. Вас будуть тішити подарунки від вашого обранця, як матеріальні так і тілесні у ліжку. Тому нині не варто турбуватися за майбутню ніч.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Телець

Сьогодні Тельці надзвичайно темпераментні. Будьте уважними до своєї другої половинки, та прислуховуйтеся. І тоді вам точно пощастить в любовних іграх, якщо не сьогодні то через декілька тижнів так точно.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Близнюки

У Близнюків сьогодні день сповнений загадок, які вони самі придумують для себе і оточуючих. При цьому чим вищий інтерес до конкретної людини, тим більш витонченими і провокаційними виявляються питання.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Рак

Сьогодні Раки мають шанс почути сторонню думку про своє особисте життя. Можливо, воно здасться їм нетактовним або таким, що не відповідає дійсності, однак зірки не радять Ракам відмахуватися від нього. Іноді з боку видніше ...

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 лютого Лев

Спершу під час інтимної близькості зі своїм партнером ви будете зворушливо ласкаві, а потім усі сили у вас підуть на роздуми: чому це ви так себе ведете і вами запанує пристрасть.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Діва

Сьогодні Діва буде налаштована на флірт і на знайомства, які ні до чого не зобов'язують. Що ж, іноді зовсім непогано розвіятися - якщо, звичайно, Діви вільні від зобов'язань.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Терези

У цей день вам варто зберігати позитивний настрій у що б то не стало. Навіть якщо в любовних іграх не все пройде гладко і буде щось, за що вам може виявитися згодом соромно, спробуйте знайти в цій ситуації позитивні риси.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 17 лютого Скорпіон

У цей день вам доведеться застосувати хитрість для того, щоб заманити вашого партнера до своїх обійм або змусити отримати задоволення від любовних пестощів.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Стрілець

Нехай ваші ласки сьогодні стануть особливо ніжними, місце для заняття сексом - максимально комфортним, а музичний фон - як можна більш романтичним. Вашому партнерові в цей день буде необхідно, щоб до нього ставилися трепетно ​​і попереджувально.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Козоріг

Минуле нехай залишиться в минулому, пора з надією подивитися вперед. Можливо, завтра ви познайомитеся з цікавою людиною. Причому знайомство відбудеться в зовсім несподіваному для вас місці.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Водолій

Сьогодні у вас з'явиться шанс надати нове дихання своїм відносинам! Якщо останнім часом в них стало менше пристрасті і вогню, необхідно зробити щось для того, щоб їх відновити.

Еротичний гороскоп на 17 лютого Риби

Сьогодні навіть безневинний флірт здатний обернутися для Риб чимось більшим. Несподівано ситуація здатна вийти з-під контролю, виводячи відносини на новий рівень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.