Українська пам'ятка визнана найромантичнішою у світі — вона розташована біля селища Клевань на Рівненщині. Британський таблоїд Daily Mail опублікував власний рейтинг незвичайних і найромантичніших місць у світі. Очолив рейтинг український "Тунель кохання".

Виявляється, що популярний "Тунель кохання" з'явився випадково. Колись на тому місці була звичайна залізна дорога, яка вела до військової бази. Щоб замаскувати залізничний шлях, його обсадили деревами, які з часом розрослися і створили рівну арку.

Тунель кохання, фото: zruchno.travel
Тунель кохання, фото: zruchno.travel

"Місцева легенда свідчить, що закохані пари, які загадують бажання, прогулюючись по тунелю, обов'язково отримають бажане", – зазначили автори Daily Mail.

У рейтинг найромантичніших місць також увійшли локації в Естонії, Франції, Грузії, США, Мексики, Великобританії, Росії, Японії.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тунель кохання, фото: Pinterest
Тунель кохання, фото: Pinterest

Сьогодні до тунелю кохання організовують туристичні тури. Також багато фотостудій пропонують фотосесію з коханою людиною саме в цьому місці. Значно зросла кількість туристів з Польщі та Білорусі. Однак взимку відвідувачів майже немає.

Тунель кохання, фото: moreturiv.in.ua
Тунель кохання, фото: moreturiv.in.ua

Тунель кохання, фото: wanna.com.ua
Тунель кохання, фото: wanna.com.ua

Тунель кохання, фото: 4vlada.com
Тунель кохання, фото: 4vlada.com

Тунель кохання, фото: travels-ukraine.com
Тунель кохання, фото: travels-ukraine.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на планету чекають спекотні 5 років, аномальні коливання температури спантеличили метеорологів

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі