Астрологи стверджують, що в березні 2020 у трьох знаків Зодіаку існує підвищена ймовірність зустріти свою справжню любов. Про те, хто зможе зустріти свою другу половинку вже на початку цієї весни розповів Павло Глоба.

Самотні Овни відчують везіння вже з перших днів березня. Вони будуть оточені цікавими людьми, що зробить початок весни досить насиченим періодом у плані приємного спілкування і насичених зустрічей. Астролог переконаний, що вони зможуть розгледіти свою споріднену душу.

Одружені Овни зможуть освіжити усталені стосунки. При цьому вони будуть чекати ініціативи від своєї другої половинки.

Подарунок від коханого завжди бажаний та очікуванний
Подарунок від коханого найніжніший, kh.vgorode

Близнюкам краще відмовитися від завищених вимог і тоді вони зможуть зустріти споріднену душу. Астролог радить менше часу проводити в мережі і більше приділяти реальному живому спілкуванню в компаніях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Козерогам варто приготуватися до приємних зустрічей ближче до кінця березня. Однак це не означає, що не потрібно вести соціальне життя на початку весни. Можливо, ваша доля буде придивлятися до вас і зможе зважитися на дії тільки до кінця місяця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, знаки Зодіаку, яким кінець зими приготував неймовірний успіх.

Як повідомляв Знай. ua, дзеркальна дата 20.02.2020 - як правильно загадати бажання.

Також Знай. ua писав, що ретроградний Меркурій почав "зворотний" рух, астрологи розповіли, кому слід приготуватися.