Експерти з біоенергетики розповіли, як покращити фінансовий добробут - для цього у пригоді стануть звичайні речі. За їх допомогою, у помешканні можна змінити енергетичне поле, стверджують фахівці у цій специфічній темі, але для цього треба виконати декілька простих рекомендацій.

Жовті монети

монеты украины
монеты украины

Золото має неабиякий енергетичний потенціал і недарма асоціюєтся з багатством. Проте на практиці можна застосовувати і простіший замінник - жовті монети, що знаходяться в обігу.

Ритуал на закликання грошей проводять наступним чином: 12 монет викладають таким чином, щоб на них потрапляло місячне світло. Вранці ж монети треба покласти у червоний мішечок і помістити до інших цінних речей у домі, таких як готівкові запаси чи ювелірні прикраси.

Дзеркало

Селфі в дзеркалі, Pinterest
Селфі в дзеркалі, Pinterest

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дзеркала, як і будь-які дзеркальні поверхні - прадавні супутники людини у магічних ритуалах. Експерти відзначають здатність дзеркал примножувати у тому числі й гроші, для чого майстри фен-шуй їх пропонують розмістити перед дзеркалом - особливо у цьому зарадять жовті монети. Експерти ж з біоенергетики радять зробити так, щоб у дзеркалі відбивався гарний вигляд з вікна, а проходити біля дзеркала варто з посмішкою.

Резервуар з водою

Люди здавна намагалися селитися біля водойм, і біоненергетики відзначають їх позитивний вплив на багато аспектів життя, у тому числі і фінансовий.

Якщо ж біля дому знайти озеро нема змоги, то проблему може вирішити ємність з водою, така як, наприклад, акваріум.

Посудина з водою має обов'язково бути широкою, а вода у ній - у достатній кількості і свіжа.

Мед

Мед також традиційно вважаєтся енергетично зарядженою речовиною, яка широко використовувалась і в українських обрядових практиках.

Особливих вимог до застосування меду з метою покращення матеріального стану біоенергетики не зазначають, головне - щоб він був натуральним і свіжим. Зіпсутий мед може ж призвести до протилежного результату і принести не лише грошові втрати, але й нашкодити здоров'ю.

Червоні нитки

Клубок червоних ниток, фото:magicblack.biz
Клубок червоних ниток, фото:magicblack.biz

Червоні нитки часто використовуються у замовляннях від хвороб, але й у фінансових питаннях вони також знаходять застосування. Для цього радять обзавестися клубком червоних ниток, які вдома слід намотати на дерев'яний предмет і розмістити під ліжком.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше родина оселилася у страшному будинку з привидом: "Я нікого не бачу, а кіт до когось лащиться і муркоче".

Як повідомляв портал "Знай.ua", невдача та проблеми зникнуть, якщо викинете це зі свого будинку.

Також "Знай.ua" писав які рослини категорично заборонено тримати вдома.