37-річна Людмила Олексіївна з Хмельницької області розповіла про те, що у будинку її сім'ї завівся справжній привид. Жінка відчуває чужу присутність і ніби за нею хтось спостерігає, але насправді нікого немає. А вночі часто чути кроки. Її лист прокоментувала київський біоенергетик Валентина Гавура, передає gazeta.ua.

Так, за словами Людмили, цей будинок сім'я придбала 2 роки тому і раніше нічого дивного або надприродного не помічали.

Однак, новий будинок стоїть на перехресті. Її тітка, яка живе в іншій частині міста, застерігала жінку. Нібито в будинку на перехресті не будуть водитися гроші.

До всього іншого, свекруха Людмили розповіла, що колись на місці цієї вулиці було старе кладовище.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тоді я не надала цьому значення. Тепер розумію, що в будинку завелося щось нечисте. Я нікого не бачу, а кіт до когось лащиться і муркоче. Чую, що хтось дихає мені в спину. Обертаюся, а там нікого. Вночі потріскує паркет, ніби ним хтось ходить".

Жінка дуже переживає за свою сім'ю. Адже невідомо, якої шкоди може завдати полтергейст.

Біоенергетик спробувала заспокоїти жінку і розповіла, як себе поводити у такій ситуації.

"Боїтеся того, чого не бачите. Думаєте, привид залишився від попереднього власника. Причина в тому, що будинок стоїть на місці зруйнованого в радянські часи старого кладовища. Поговоріть із сусідами. Вони теж відчувають присутність гостей з потойбічного світу. Не поспішайте продавати будинок. Замовте молебень за померлих, які тут знайшли останній притулок. Хоча частина могил викопали і перевезли, але в землі ще зберігається чимало кісток. Привиди перестануть набридати після того, як вулицю і будинок освятить священик".

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина на паранормальному сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор сфотографував привид дівчини.