Тридцятирічна дівчина із Великобританії, стверджує, що їй освідчився привид.Тепер жінка заручена з потойбічною сутністю.

Про це повідомляє The Sun.

Зустріч з душею одного чоловіка відбулася в Австралії під час ділової поїздки. В один момент жителька Британії відчула сильний приплив енергії. Таким чином дівчина зрозуміла, що поруч з нею хтось є.

Привид так прив'язався до жінки, що попрямував разом з нею до Великобританії. У літаку, в кабінці туалету, дівчина навіть займалася коханням з духом.

Медіум, до якого ходила жінка, повідомив, що привид вдає із себе чоловіка, з яким дівчина досить тісно спілкувалася в минулих трьох життях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пропозицію руки та серця дух зробив під час екскурсії по печерах Вуки-Хул, які знаходяться в Сомерсеті. Потойбічна сутність попросила дівчину відстати від групи, після чого привид зробив їй пропозицію.

Героїня історії прийняла пропозицію, тому зараз вона чекає весілля.

Нагадаємо, раніше вони ближче, ніж ми думаємо: привид, що розгулює по дитячій кімнаті, потрапив на відео.

Youtube-канал TheHiddenUnderbelly 2.0 опублікував незрозумілий відеоролик. Чоловік бачить на екрані відеоняні щось, що змушує його скрикнути і відсахнутися в жаху, а потім кинутися в кімнату, де знаходяться дружина з дитиною.

Увійшовши в кімнату, чоловік не побачив нічого підозрілого. Однак на ролику видно, як позаду жінки біля дитячого ліжка з'являється страшна голова. Потім привид з'являється у дверях ванної.

Появи примар в дитячих кімнатах – не така вже й рідкість. Якщо набрати в YouTube «привид в дитячій», то ви побачите цілий ряд відеороликів. Деякі з них – відвертий фейк, а деякі так схожі на правду, що кров застигає в жилах. Все це нагадує сценарій фільму жахів, однак таке відбувається часто-густо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що привид врятував дитину від смерті, це варто побачити.

Також "Знай.ua" писав, про те, що привид закоханого чоловіка потрапив у прямий ефір: відео не для слабкодухих.