В Інтернеті активно поширюється відео, на якому дівчина дивом уникає смерті. Хтось загадковий, що рухається з нелюдською швидкістю, рятує дівчину за секунду до того, як її вдарить автомобіль. Також швидко незнайомець зникає в темряві.

Відео зняла камера вуличного відеоспостереження, розташована за дорогою. На кадрах видно, що в 23:34 юна дівчина хоче перетнути дорогу, на якій практично немає машин.

Першу машину вона успішно обійшла, а друга раптово збільшила швидкість і, якщо б не герой-привид, трагедії уникнути не вдалося.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Людина-блискавка, Едвард Каллен, Супермен – так називають користувачі Мережі таємничого незнакомства.

Відео вже налічує більше мільйона переглядів. Ведуться гарячі обговорення на рахунок того, що це не монтаж. Адже якщо ні, то як пояснити загадкове явище?

Нагадаємо, раніше привид закоханого чоловіка потрапив у прямий ефір: відео не для людей зі слабкими нервами. Інцидент трапився під час трансляції про ураган Флоренс в Кароліні. Кажуть, що містична істота на вiдео є примарою Сіроi Людини. За легендами, ті, хто побачать цей привид, зможе пережити ураган і збереже в цілості своє майно.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, жінка-привид довела до божевілля ціле місто. У Техасі у США жінка-"привид" дзвонить у двері будинків і зникає. Камери відеоспостереження зафіксували момент, як незнайомка, одягнена в білу футболку і з наручниками на руках, дзвонила в двері. Поліція міста працювала над пошуком і упізнанням жінки, але результатів це не принесло.

Також портал Знай.иа писав про те, як британка завела "серйозні стосунки" з привидом і повністю відмовилася від чоловіків. Жінка, яка назвала себе Аметистовым Королівством, прославилася в 2017 році завдяки своїм інтригуючим розповідями про інтимні стосунки з примарами. За її словами, у неї був секс з 15 привидами. Через це вона повністю відмовилася від романів з реальними чоловіками. Зараз вона «зустрічається» з привидом з Австралії, і відчуває себе з ним щасливою.