Youtube-канал TheHiddenUnderbelly 2.0 опублікував незрозумілий відеоролик. Чоловік бачить на екрані відеоняні щось, що змушує його скрикнути і відсахнутися в жаху, а потім кинутися в кімнату, де знаходяться дружина з дитиною.

Увійшовши в кімнату, чоловік не побачив нічого підозрілого. Однак на ролику видно, як позаду жінки біля дитячого ліжка з'являється страшна голова. Потім привид з'являється у дверях ванної.
Коментатори зійшлися на думці, що все це дуже лякає.

Появи примар в дитячих кімнатах – не така вже й рідкість. Якщо набрати в YouTube «привид в дитячій», то ви побачите цілий ряд відеороликів. Деякі з них – відвертий фейк, а деякі так схожі на правду, що кров застигає в жилах. Все це нагадує сценарій фільму жахів, однак таке відбувається часто-густо.

Неможливо точно визначити, що це - падіння світла під певним кутом. Залишається думати, що залишилися ще таємниці, до яких поки не добралася наука. Можливо, з часом, природа паранормальних явищ і буде розкрита, проте поки вони наводять жах на простих смертних.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Нічого собі! Це правда страшно", "Це не схоже на людину. У нього демонічне особа. Шалено і в той же час дивно", "Це страшно. Я б після такого з'їхав", - пишуть вони.

Раніше Znaj.ua писав про ще одному лякаючому випадку, коли камера зафіксувала привид із затонулого "Титаніка". Пара, якій вдалося зняти паранормальне явище, стверджувала, що відчула холод за спинами. Це сталося в одному з барів Північної Ірландії.

Якщо наш читач думає, що таке відбувається тільки в США, то поспішаємо нагадати про те, що привиди ще ближче, ніж ми думаємо. Так, в українському місті Дніпро жителі другий тиждень намагаються позбавитися від будинку-примари, який забирає життя дітей. Страшне будівля розташовується за адресою Гавриленко, 10. Це занедбана висотка з темною історією, про яку раніше писав Znaj.ua.

Тим, хто цікавиться привидами, паранормальними явищами і похмурою романтикою, напевно буде цікаво почитати ще один наш матеріал про найвідоміших занедбаних місцях-привидів. У деякі з них бояться заходити навіть тварини, а деякі стають меккою для екстремального туризму. Ці місця овіяні численними міфами та легендами, і незважаючи на привабливий вигляд, часом представляють собою справжню небезпеку.