У Дніпрі другий тиждень намагаються знести відомий в місті "Будинок-привид"

Відомо, що старий занедбаний будинок знаходиться в Рибальській балці за адресою Гавриленко, 10. Багато жителів Дніпра знають про це будівлі, оскільки воно вважається однієї із старих висоток, які давно потрібно ліквідувати.


Історія цього будинку дійсно цікава. Одні вважають, що покинули будівлю із-за зсуву, який стався в результаті зсуву землі. Інші ж схильні вважати, що цей будинок дійсно оповите містичними явищами. Відомо, що його спочатку збудували для працівників "Південного машинобудівного заводу". Це відбулося в 1986 році, а ось через десять років там вже не можна було побачити жодного людини, який би залишився жити в загадковому будинку.

Тоді висотку і визнали аварійною. З тих пір ніхто не наважувався її відновити. Місцеві підлітки часто бігають тут. Особливо ті, кому подобається екстрим. Такі розваги не завжди закінчуються радісно. Так, у 2013 році тут загинув підліток, який впав у шахту ліфта. Врятувати хлопчика не вдалося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


Влада зайнялися цією будівлею і вже близько двох тижнів присвятили її ліквідації. Обіцяють тільки, що до кінця року її не буде. Також не розголошують про плани, що може відобразиться на її місці.

Нагадаємо, раніше дві страшні примари показали загробне любов на камеру: видеошок 18+.


Як повідомляв портал "Знай.иа" ангел-хранитель? Привид врятував дитину від смерті, це варто бачити.


"Знай.иа" писав, вони ближче, ніж ви думали: 10 примар, які потрапили на Google Maps.