В Північній Ірландії в закладі Robinsons pub в Белфасті подружжю вдалося зняти примари. Чоловік і жінка стверджують, що їм в барі вдалося зафіксувати на фото далеко не звичайну примару. Припущення парочки шокує. Про це повідомляє видання Mirror.

Відомо, що в барі Robinsons pub знаходиться безліч предметів з сумно відомого корабля "Титанік".

У барі, де відвідувачі можуть побачити листи, листівки та інші артефакти з корабля, чоловік і дружина вирішили зробити спільний знімок. У цей момент пара, як вони запевняють, відчули холод за спинами.

Також подружжя відзначили, що кадри були зроблені на місці, де корабель був спущений на воду. Шеріл і Люк Арклесс відпочивали там разом з батьками.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знімки вирішили подивитися вже в літаку на шляху додому в Англію. Як вважає парочка, на фото за їх спинами зображений сумний привид, який дуже схожий на капітана корабля Едварда Джона Сміта.

По приїзду додому подружжя показали фото своїм дітям.

"Мої діти були шоковані - я показала їм фотографію і пояснила їм, що все, що знаходиться на цій фотографії, не повинно бути там, а після ми разом дивилися "Титанік" - вони не знають, що це було або що це був справжній корабель", - розповіла Шеріл.

Подружжя впевнені, що сумний привид спостерігав за виступом групи, яка грала праворуч від них.

Нагадаємо, Google Maps підносить картинки, які дійсно змушують задуматися. За допомогою популярного сервісу людям вдавалося побачити таємничі образи, які викликають безліч запитань.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фотографу вдалося зняти двох обнімаються "примар" в абатстві Ревесбі в Лінкольнширі, Британія. Рон Бауерс вважає, що його фотографія демонструє те, що любов триває після смерті.

Також "Знай.uа" писав, в Інтернеті активно поширюється відео, на якому дівчина дивом уникає смерті. Хтось загадковий, що рухається з нелюдською швидкістю, рятує дівчину за секунду до того, як її вдарить автомобіль.