Легендарний привид, який відомий на весь світ, випадково потрапив у випуск новин у прямому ефірі. Сталося це, коли журналісти місцевого телеканалу показували трансляцію про ураган Флоренс, який бушує в Кароліні. Про це повідомляє The Sun.

На відео, яке показали американцям по телевізору, видно, як на пристані спокійно проходить примарна фігура. Так звані мисливці за привидами, які створили YouTube-канал The Ghost Guys Go, кажуть, що знята на камеру містична істота – привид Сірого Чоловіка.

За місцевими оповідями, той, хто побачить Сірого Чоловіка з острова Паулі, виживе в ураган і збереже цілим своє майно. Перші легенди про цього привида з'явилися ще в далекому 1822 році. Якщо вірити чуткам про цього містичного персонажа, Сірим Чоловіком став закоханий чоловік, який йшов до коханої через болото, але потонув.

Пізніше він з'явився до дівчини в образі привида і наказав покинути острів. Коли вся родина пішла з міста, місцевість накрив потужний ураган. Врятовані привидом люди залишилися в живих, а їхні плантації залишилися цілими.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відео полтергейсту наробило шуму в мережі. Американське сімейство протягом довгого часу зауважує дивні речі, які відбуваються в їхньому будинку. Особливо мешканців лякає дитяча кімната, в якій знаходиться коляска. Власники будинку розповіли, що вже не раз пробували позбутися від цієї дитячої коляски. Однак кожен раз вона якимось неймовірним чином поверталася назад в їх будинок. Також мешканці будинку заявили, що з цієї дитячої кімнати дуже часто чути дитячий плач. Люди згадують, що якось вночі навіть бачили обриси немовляти в злощасному візку.

Нагадаємо, учасниця шоу Битва екстрасенсів показала, як потрібно боротись за життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як зрозуміти, що у вас вдома живе нечиста сила.

Також портал "Знай.uа" писав, що привид з'явився дівчині в сімейному альбомі.