Деякі кімнатні рослини, як вампіри, можуть висмоктувати у людей енергію. Вони володіють негативними властивостями, через що їх не рекомендують тримати у квартирі, попри їх гарний зовнішній вигляд. Біоенергетики вважають, що ці вазони здатні не лише висмоктувати з людини енергію, але принести в дім біди та нещастя.

Плющ

Цю рослину категорично не можна тримати в будинку і зовсім неважливо, який саме вид плюща стоїть у вас на підвіконні або плететься по стіні. Біоенергетики впевнені, що всі плющі небезпечні, оскільки здатні висмоктати енергію звідусіль. Крім того, плющ називають "чоловікогоном" – поки у квартирі є ця рослина, жоден чоловік надовго не затримається поруч.

Плющ, фото: Ботанічка
Плющ, фото: Ботанічка

Папороть

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Папороть також має погану славу енергетичного вампіра, оскільки цей невибагливий зелений кущик викачує енергію у всіх вдома. В результаті люди стають слабкими, з'являються депресивні настрої. Експерти вважають, що кімнатна папороть може викликати у мешканців квартиру апатію і навіть навіяти думки про самогубство.

Єдиний плюс папороті це те, що вона здатна висмоктати абсолютно всю енергію – навіть негативну. Тому, якщо є підозри на порчу — можна завести папороть, яка допоможе розв'язати проблему. Однак опісля выд рослини слід позбутися.

Папоротник, фото: botanichka.ru
Папоротник, фото: botanichka.ru

Монстера

Не дарма ця рослина має таку страшну назву, оскільки монстера може стати причиною конфліктів, сварок, і серйозних скандалів. Біоенергетики вважають монстеру найпотужнішим вампіром, вона постійно потребує енергетичного підживлення. Саме тому монстера найкраще росте в громадських місцях, торгових центрах, офісах – там дуже багато людей, емоцій, скандалів, що дає рослині достатнє підживлення. Якщо тримати рослину вдома — будь-які стосунки просто приречені.

Монстера, фото: Вікіпедія
Монстера, фото: Вікіпедія

Нагадаємо, раніше запорожці у розпал зими похвалилися урожаєм полуниці з власних грядок

Як повідомляв портал "Знай.ua", посівний календар на лютий 2020 покаже, коли що краще сіяти

Також "Знай.ua" писав, що вчені допомогли схуднути пухкенькій сові, яка переїла мишей і не могла літати