Овен

Овен
Овен

Якщо у вас є кохана людина, постарайтеся не пред'являти до нього високих вимог. Невідповідність ваших бажань з бажаннями і можливостями коханого стане основною причиною конфліктів в сім'ї. Крім того, намагайтеся не висловлювати вголос свої претензії, пам'ятайте про те, що мовчання - золото.

Телець

Телець
Телець

Зірки радять тримати під особистим контролем всі справи і нікому нічого не делегувати, щоб уникнути розчарувань. Це прекрасний час для особистісного і духовного зростання, розширення кругозору, набуття більш масштабного мислення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Ви будете відчувати вплив якоїсь невидимої сили, яка буде підтримувати вас у важку хвилину. Зірки радять не привертати до себе уваги, обмежити коло спілкування і прагнутимуть діяти непомітно. Така тактика виявиться найбільш вигідною.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Зірки обіцяють помітне поліпшення ділових і подружніх відносин. Перед вами відкриється якась перспектива, ви відчуєте, що потенціал для розвитку партнерства далеко не вичерпаний, що ще багато цікавого і райдужного чекає попереду.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Вас чекають професійні досягнення і кар'єрне зростання. Це хороший період для тих, хто мріє знайти собі роботу за покликанням. Постарайтеся підлаштовуватися під складаються обставини, використовувати їх у своїх інтересах, бути трохи веденими.

Діва

Діва
Діва

Тиждень підходить для навчання. Можна поступити на платні курси або взяти репетитора. Зростає інтерес до філософських питань. Прекрасний час для романтичних знайомств. Якщо об'єкт вашої симпатії буде жити в іншому місті або країні, то спілкування по Інтернету вам в допомогу.

Терези

Терези
Терези

Стосунки з батьками та близькими родичами зараз складаються чудово. У цей період можна акуратно підняти для обговорення тему спадщини. Швидше за все, ви зумієте досягти взаєморозуміння в цьому вельми делікатному питанні.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Відсуньте на задній план особисті амбіції та ініціативи. Чим менше будете заявляти про свою позицію, тим краще підуть справи. Настав час подумати про близьких людей, партнерів, друзів і допомогти їм в їх проблемах.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Не займайтеся нічим, що могло б зашкодити репутації. Можливо, вас спробують втягнути в якісь таємні справи, інтриги. Це несприятливий час для подібної діяльності. Рекомендується діяти відкрито, використовуючи лише чесні та законні методи.

Козоріг

Козеріг
Козеріг

Зірки радять зосередити увагу на самовдосконалення та творчої реалізації. У вас закладено багато талантів і здібностей, для розкриття яких треба докласти зусиль.

Водолій

Водолій
Водолій

Ви відчуєте, як добре мати свій будинок, де ви оточені турботою і душевним теплом своїх близьких. Між тим, зовнішні обставини не завжди будуть складатися в вашу користь. Зірки радять в цей період не вступати в переговори і не підписувати юридично зобов'язуючі документи.


Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Вам захочеться бути в курсі всіх подій. Ви зможете засвоювати великі обсяги інформації, робити швидкий аналіз і видавати точні висновки. Крім того, у вас вийде багато справи вирішувати в паралельному режимі, ведучи одночасно кілька напрямків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також Знай.uа" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них зовсім інших людей.