Цей день буде досить пасивним і навряд чи вам дуже сподобається. У нього двоїста натура: хороша і погана. Але є думки, що саме в цей день відбуваються самі неприємні речі. Вас можуть підстерігати багато спокус, доведеться не один раз вибирати між добром і злом. І швидше за все ви будете дуже хотіти вибрати саме останнє. В кінці дня ви будете ще сильніше налаштовані на конфлікти, а позитиву і зовсім не буде. Враховуйте, що так буде відбуватися не тільки з вами, але і з усіма іншими людьми. Тому проявіть розуміння і намагайтеся уникати сварок і провокацій.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

У бізнесі ви зможете багато в чому поліпшити ваше підприємство. Це навіть дуже швидко окупиться. Точно так не тільки з фінансами, але і з силами або новими співробітниками. День буде наповнений спокійною роботою, в основному з паперами. Але все ж таки постарайтеся не підписувати новий договір і не починати нову справу. Якщо ви побачили помилку, то її ще можна буде виправити. Ні начальство, ні ваші партнери не будуть лізти у ваші справи, так як вони будуть занадто зайняті своїми, і ви можете витратити трохи часу на себе. А якщо розраховували отримати якусь велику суму, то вона затримається.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У разі, якщо ви себе погано почуваєте, то потрібно відразу ж починати лікуватися, щоб уникнути ускладнень. Будуть дуже корисними різні водні процедури, особливо – ванна з морською сіллю. Весь негатив одразу ж нейтралізується. Також добре було б провести цей день на природі, зайнятися медитацією і послухати хорошу музику.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».