Гороскоп на 28 лютого Овен

Не давайте волю емоціям, інакше можете втратити те, чим дуже сильно дорожите на рівні підсвідомості. Перед тим, як відкривати рот, тисячу разів подумайте, що ви скажете.

Гороскоп на 28 лютого Телець

Переглянете своє минуле і спробуйте переосмислити свої дії. Ви багато захочете змінити, якщо подивитися на все це з боку.

Гороскоп на 28 лютого Близнюки

Внаслідок необдуманих вчинків і вашої помилки, може статися те, що приведе з дивних наслідків. Може навіть не потрібно намагатися це запобігти.

Гороскоп на 28 лютого Рак

Зірки дадуть вам можливо бути в кращій формі. У вас багато буде виходити з першого разу і з блиском, а оточуючі будуть добре до вас ставитися.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Гороскоп на 28 лютого Лев

Щоб перенести цей день, візьміть з собою дезодорант. Вам доведеться добре попотіти. А з грошима можуть з'явитися невеликі труднощі.

Гороскоп на 28 лютого Діва

Можете не турбуватися, що залишаєте після себе жахливий хаос. Нехай інші з ним розбираються, а вас це більше займати не буде.

Гороскоп на 28 лютого Терези

В цей день багато буде що мати прихований зміст, що інші не помічають. Ніби тільки вашому погляду це доступно. Відкрийте очі і іншим.

Гороскоп на 28 лютого Скорпіон

Зверніть увагу на те, що люди роблять, так як їх слова не матимуть жодного сенсу. Деякі навіть спробують спеціально обдурити вас.

Гороскоп на 28 лютого Стрілець

Стрільцям доведеться трохи забути про свої бажання і побути ввічливими у якійсь дуже традиційної ролі. Просто створіть видимість того, що від вас хочуть.

Гороскоп, фото: pxhere
Гороскоп, фото: pxhere

Гороскоп на 28 лютого Козеріг

Не зациклюйтеся на тих речах, які вам не подобаються або не виходять. Це з часом само зміниться, а зараз важливо тільки краще спілкуватися з людьми.

Гороскоп на 28 лютого Водолій

Продумуйте кожну свою дію, щоб виключити найменший ризик. А у фінансовій сфері потрібно бути гранично обережними і не слухатися емоцій.

Гороскоп на 28 лютого Риби

Займіться чимось дуже простим, для чого не потрібно сильно думати. Подивіться серіал або пограйте в гру, поговоріть з подругами, але не працюйте і не вчиться.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua українським школярам нічого боятися, жодна зараза не пройде. У школах Києва вирішили ввести посилений режим дезінфекції, щоб хвороби не занеслись і не поширювалися. Причина всього цього – коронавірус.

Також Знай.ua писав, українців вбиває дещо посильніше коронавіруса, щотижня по 10 жертв. Після прочитання ви захочете зробити собі щеплення, так як в зоні ризику кожен українець.

Нагадаємо, в українських школах для учнів старших класів збираються ввести новий предмет. На програмування не сподівайтеся. Зате після його вивчення можна буде сміливо відзначати 14 жовтня, як своє свято.