Гороскоп на 1 березня Овен

Сьогодні ви навряд чи зможете заслужити репутацію компанійської людини. Навколишні можуть виявитися досить настирливі, так що краще від них на час сховатися.

Гороскоп на 1 березня Телець

Повторення - мати навчання. Постарайтеся знайти інших його родичів, це серйозно полегшить вашу нелегку, але приємну життя.

Гороскоп на 2 березня Близнюки

До вечора сьогоднішнього дня ви станете надзвичайно смішливими. Це, звичайно, непогано, але будьте уважні, ви ризикуєте порушити урочистість моменту - ніяково буде.

Гороскоп на 2 березня Рак

Сьогодні ваша думка може раптово змінитися на протилежне. Не варто лякатися такої мінливості, ви тут ні при чому, просто день такий.

Гороскоп на 2 березня Лев

Сьогодні вам важко буде зберегти об'єктивність - надто вже сильні будуть вирують у вашій душі пориви придушити когось, хто відчайдушно заважає вам спокійно жити. Та бог з ним, з хворим, його ж пожаліти треба. Причому краще вголос. Прикріше буде.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Еротичний гороскоп, фото: pixabay
Еротичний гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 2 березня Діва

Визнання в тій чи іншій мірі потрібно всім, тому не варто скупитися на похвалу людям, які мають щастя працювати з вами, навіть якщо вони їх не дуже-то заслужили.

Гороскоп на 2 березня Терези

Настав час діяти. Пояснення ж варто відкласти до кращих часів. Переживати з цього приводу не варто. Ті, хто вас любить, вас зрозуміють.

Гороскоп на 2 березня Скорпіон

Сьогодні від вас може знадобитися швидка реакція і готовність допомогти, ні хвилини не роздумуючи, наскільки це завадить вашим власним справам. Наверстайте після.

Гороскоп на 2 березня Стрілець

Сьогодні не варто починати нічого нового. Потенційно вибухова ситуація збережеться до завтрашнього дня. Нині ви можете тільки доводити до повної досконалості те, що зробили раніше.

Гороскоп на 2 березня Козоріг

Дайте слово своєму здоровому глузду - він давно хоче висловитися. Слухайте, скажіть "так-так, звичайно" і вчините по-своєму.

Гороскоп на 2 березня Водолій

Сьогодні вам категорично протипоказані поспіх і азарт. І те й інше може довести вас до вельми плачевного стану.

Гороскоп на 2 березня Риби

Сійте сьогодні розумне, добре, вічне. Цим, звичайно, добре б займатися щодня, але є небезпека зійти нанівець самому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, індійські фільми: все про Боллівуді та індійському кіно, класика жанру і сучасні фільми Індії.