Овен

Овен
Овен

Овни, початок тижня чудово підходить для дрібного домашнього ремонту. У середу і четвер на Вас чекає багато спілкування та інформації на роботі. Починайте ті розмови, яких Ви раніше уникали: у Вас буде достатньо аргументів, щоб відстояти свої інтереси.

Телець

Телець
Телець

Тельці, в понеділок і вівторок на вас чекає активний відпочинок пригоди і розваги, любовна авантюра або творчі експерименти. У середу і четвер Ви будете наполегливі в діловому спілкуванні. І правильно зробите: Ваших партнерів і клієнтів ніхто не змушував вплутуватися в суперечку.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Оточуючі вас люди можуть несподівано прийняти діаметрально протилежну думку, і, не слухаючи вашим розумним доводам, почнуть планомірно рухатися на зустріч своїй долі. На цьому тижні варто подбати про власну незалежність.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Раки, на початку тижня Вас чекає справжня пригода з друзями. У середу і четвер будьте делікатні у розмові з коханою людиною. Якщо Вам потрібно обговорити щось важливе, краще перенесіть зустріч на п'ятницю або вихідні. Вони добре підходять для першого побачення з незнайомою людиною.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

У першу половину тижня Лев може постраждати від стресів з навчанням або переміщеннями. У понеділок навколишні також можуть створити проблеми. Лев буде намагатися підняти відносини на новий рівень, спираючись на минулі дружні зв'язки. Активність у плані творчості вплине на подальше життя. Можна дещо заробити на клієнтурі. У четвер Лев поміркувати над проблемами дітей. Можливо, нащадки в багнети сприймуть його турботи. Або перевірка щоденника успішності не заладиться.

Діва

Діва
Діва

На початку тижня Діва зайнята побутовими питаннями і вирішує минулі робочі завдання, щоб підготувати себе до наступного етапу. Родичі або сусіди відвідають Діву. Хтось сам відправиться в гості. Діва наполегливо трудиться, і емоції з приводу партнера будуть несподівані. У п'ятницю можливі з'ясування стосунків ближче до вечора. Або ж прийшли гості не знайдуть з вами спільну мову, хоча, якщо вдуматися, ваші інтереси в своїй основі однакові.

Терези

Терези
Терези

Під впливом повсякденних турбот і сімейних справ Ваги вдало впишуться в задачі тижня. Несподіванки будуть приємні, якщо Ваги перед цим намагалися займатися самоосвітою і культурно розвивалися. Початок нового творчого проекту не за горами, можна з понеділка і починати. Щоб поповнити гаманець, вам доведеться багато пересуватися і спілкуватися. Часом це буде дуже важко і навіть небезпечно для здоров'я, особливо у вівторок і п'ятницю після обіду. В цей час будьте уважні на дорогах і в складних ситуаціях.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Під владою емоцій і почуттів у понеділок Скорпіон замишляє якийсь новий домашній проєкт. Для тих, хто планує поява малюка, саме час зайнятися цією проблемою. Для тих, хто шукає любові і романтики настає час любити Зміцните своє здоров'я вітамінами і йогою. Результати будуть відчутні. Залучайте кошти і гроші інших для початку чогось нового у спільній справі. Хто зважиться на іпотеку. Удача не пройде повз четвер, хоча і буде несподівана для вас.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

На початку тижня Стрільцеві доведеться багато спілкуватися, переміщатися, навчатися. У вівторок удача чекає представників знаку і неважливо, що вона незрима. Діти займуть ваш час, і ситуації туманні. Нове в житті виявиться побудованим на старих зв'язках. У середині тижня раптом захочеться залишитися на самоті або закритися від усіх. Постарайтеся хоч трохи перепочити. І тоді в п'ятницю до обіду щастя чекає вас в домашніх умовах. Друзі відвідають ваш будинок, домашні вихованці доставлять радість і емоції, мрії про своєму домі і справі збудуться.

Козоріг

Козеріг
Козеріг

Основною тенденцією першої половини тижня стануть відносини з оточуючими, в основному, з жінками. У понеділок Козероги знайдуть спільну мову з близькими, оскільки ті явно посилять свої позиції. В оточенні Козорога відбудуться сприятливі зміни. Родичі і сусіди перестануть бігати за сіллю і позиками. Красиві люди стануть частіше зустрічатися на шляху. З'являться співчуваючі і просто добрі люди. Бажання дітей почнуть виконуватися.

Водолій

Водолій
Водолій

Майнові питання понад усе будуть цікавити Водолія. Прийшла черга платити за квартиру, а хтось відкриває бізнес або продовжує робити вкладення у свою справу. Деякі Водолії оплатять закордонний вояж. Бабусі і дідусі-Водолії розщедряться на онуків. У другій половині тижня такі витрати вже спантеличать Водолія і збентежать його плани, змусивши з'ясовувати стосунки трохи пізніше.


Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

У першу половину тижня Риби будуть задоволені собою і щасливі за великим рахунком. Їх мрії здійсняться, плани здійсняться. Причому допоможуть друзі або організації. Риби відчувають запах закордонного відрядження. Навколишні потребують вашої підтримки, тільки не дозволяйте емоціям опановувати вами. Риби будуть намагатися досягти успіху в місцях таємних і закритих, пов'язаних з документами або майном організації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також Знай.uа" писав, що від чого варто позбутися і на що звернути особливу увагу, щоб завжди були гроші.