Будь-яке весілля починається не зі списку гостей, вибору сукні чи складання бюджету, а з найсерйознішого рішення у житті пари. Мається на увазі питання "Ти вийдеш за мене заміж?". Як організувати освідчення, щоб найбільш зворушливий момент увінчався успіхом?

Освідчення, скріншот: YouTube
Освідчення, скріншот: YouTube

На що важливо звернути увагу в першу чергу:

  • Каблучка має бути обов'язково, у крайньому разі — наспіх скручена з шоколадної фольги. Це однозначно краще ніж нічого.
  • Не варто робити пропозицію у свято, подаючи освідчення в якості подарунку. Краще зробити пропозицію у звичайний день, таким чином перетворивши його в особливий.
  • Не слід озвучувати пропозицію як вибачення після сварки. Спочатку краще все-таки помиритися і тільки після цього можна поставити це важливе питання.
  • Відмовтеся від ідеї робити пропозицію, якщо дівчина не в дусі чи погано почувається. Її засмутить той факт, що у такий важливий момент вона у невідповідній формі.

Освідчення, скріншот: YouTube
Освідчення, скріншот: YouTube

І лише зараз, отримавши відповідь "так" можна приступати безпосередньо до підготовки ключової події в житті пари — урочистого весілля. Головне — порадувати свою кохану, здивувати і створити чарівний день. Така турбота принесе їй неймовірне задоволення.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онука Єлизавети II готується затьмарити Меган Маркл та Кейт Міддлтон - таємні подробиці королівського весілля

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гуф таємно одружився на молодій коханці? На руці репера побачили загадкову каблучку

Також "Знай.ua" писав, до чого може призвести постійне недосипання: рак, хвороба Альцгеймера і коротке життя