Старша донька Ендрю, герцога Йоркського, другого сина королеви Єлизавети II, і Сари, герцогині Йоркської — принцеса Беатріс — готується до весілля. 31-річна внучка королеви восени 2019 року оголосила про заручини з бойфрендом-мільярдером Едуардо Мопеллі Моцці.

Днями принцеса Беатріс і Едуардо Мопеллі Моцці нарешті оголосили дату весілля - 29 травня 2020 року. Урочиста подія відбудеться в Королівській каплиці у Палаці Святого Джеймса. Старша донька герцога і герцогині Йоркських планує більш приватну подію, ніж королівське весілля її сестри принцеси Євгенії, яке відбулось менш як два роки тому, повідомляє ENews.

Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube
Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube

Зазначається, що після обміну шлюбними клятвами молодята та їх гості зберуться в саду Букінгемського палацу, де відбудеться пишний прийом. Вся церемонія буде фінансуватися з бюджету нареченого і нареченої. А ось транслюватися в прямому ефірі процес одруження не буде.

Батьки принцеси Беатріс Сара та Ендрю розлучилися у 1996 році. Беатріс зі своїм нареченим Едуардо, а також її сестра Євгенія та її чоловік Джек приєдналися до різдвяних гулянь з королевою в Сандрінгхемі. На святкуванні був присутній також і їхній батько принц Ендрю, який взяв участь з братом принцом Чарльзом на щорічній прогулянці від будинку до сусідньої церкви Святої Марії Магдалини.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube
Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, королева Єлизавета II сховалася в штаб-квартирі контррозвідки, відеофакт

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Гаррі стане бомжем через Меган Маркл, втеча з палацу відгукнулася онуку Єлизавети ІІ

Також "Знай.ua" писав, блудні Меган Маркл і принц Гаррі показали нове сімейне гніздечко, екскурсія до розкоші