За чутками з американської преси, Меган Маркл і принц Гаррі придивляються до особняка в Каліфорнії. Королевська парочка планує жити по черзі в Сполучених Штатах Америки, Канаді та Великобританії.

Відомо, що вони зупинилися на місті Малібу, яке знаходиться на захід від Лос-Анджелеса і недалеко від рідного району Меган — Канога Парк. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання infobae.

Особняк в Малібу, фото: infobae
Особняк в Малібу, фото: infobae

Особняк в Малібу, фото: infobae
Особняк в Малібу, фото: infobae

Особняк в Малібу, фото: infobae
Особняк в Малібу, фото: infobae

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, згідно з останніми даними, подружжя хоче зупинитися на особняку вартістю близько $7 млн. Передбачається, що вони візьмуть його в оренду. У триповерховому будинку є п'ять спальних кімнат, простора тераса, парковка на кілька машин, басейн і тенісний корт. Раніше особняк належав зірці "Рятувальників Малібу" Девіду Червету і його дружині.

По сусідству живуть Роберт Дауні-молодший, Мел Гібсон, Дік Ван Дайк і Кейтлін Дженнер. До речі, про останню. Минулого місяця саме Кейтлін першою розповіла про те, що Гаррі і Меган обирають будинок у цьому районі.

Особняк знаходиться на території селища, яке охороняється, доступ до якого, якщо ви не резидент, здійснюється тільки за перепустками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онучка Єлизавети II Амелія захопила Лондон модною армією, фото.

Як повідомляв Знай.uа Мадонна злилася в пристрасному поцілунку з дуже молодим коханцем.

Знай.uа писав, принц Гаррі все ще може претендувати на британський престол.