Стало відомо, що Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися вручати "Оскар". Замість цього вони вирішили виступити за гроші перед мільярдерами людьми. Адже тепер подружжю доводиться заробляти самостійно. Про це повідомляє New York Post.

Меган Маркл і принц Гаррі

Так, напередодні Меган Маркл і принц Гаррі побували на саміті з альтернативних інвестицій, організованому найбільшим американським банком JPMorgan в Майамі. На заході були присутні одні з найбагатших людей у світі.

Слід зазначити, що телеведуча Гейл Кінг представила публіці Меган. Герцогиня сказала кілька привітальних слів, а також висловила свою щиру любов до чоловіка Гаррі, після чого передала мікрофон йому.

У свою чергу, принц Гаррі розповів про чому, поділився душевною травмою, котру він пережив ще в далекому дитинстві через загибель його матері принцеси Діани. Саме тому він абсолютно не шкодує про рішення відмовитися від королівського статусу, оскільки хоче захистити свою сім'ю від нападків ЗМІ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі

Також зазначається, що виступ принца Гаррі коштувало від 500 тисяч до мільйона доларів. По закінченню заходу за герцогами прибув реактивний літак Gulfstream.

До того ж, повідомляється, що Меган Маркл і принц Гаррі відкинули пропозицію організаторів взяти участь у церемонії вручення кінопремій "Оскар". Герцоги були вдоволені наданої ним честю, але відмовилися".

Нагадаємо, що Меган Маркл вже зробила крок до фінансової незалежності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл поринули в тихе сімейне життя і захопився йогою.

Також "Знай.ua" писав, що в мережі жартують над серією відеороликів за участю принца Гаррі і Меган Маркл.