Акторка і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знайшла собі нову роботу після рішення відмовитися від королівських привілеїв: жінка стане співведучою нового шоу на стрімінговому сервісі Netflix.

Про це стало відомо з публікації на Page Six з посиланням на власні джерела.

Очікується, що ексгерцогиня доєднається до своєї 39-річної подруги, стилістки Джессіки Малруні в програмі “I Do, ReDo”. Появи Маркл в десятисерійному шоу, яке присвячене повторним весіллям, будуть епізодичними.

Меган Маркл і Джессіки Малруні, Hello

Умови роботи Маркл на Netflix не розголошуються. За оцінкою видання Page Six, гонорар за день роботи для зіркової гості буде не менше 588 доларів на день (відповідно до профспілкових вимог), однак припускається, що колишня принцеса може отримувати куди більш значну винагороду, яка й дозволить досягти бажаної “фінансової незалежності”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співпраця Меган Маркл з “I Do, ReDo” стане першою роботою для жінки після відмови від титулів. Раніше цього року Маркл разом з чоловіком принцом Гаррі вирішили вийти з королівської родини.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл завоювала звання "наймоднішої" жінки 2019 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі допомогли парі закоханих.

Також "Знай.ua" писав про топ-5 можливих способів заробітку для принца Гаррі та Меган Маркл.