Королева Великобританії Єлизавета II прийняла важливе рішення щодо свого онука принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. Вона відбере у них ще одну посаду, крім королівських титулів.

Королева має намір позбавити пару посади послів молоді країн Співдружності. Послом Гаррі призначили незадовго до його весілля.

Принц Гаррі та меган Маркл
Принц Гаррі та меган Маркл
REX

Його обов'язки також розділила його дружина Меган Маркл. В їх обов'язки входило налагоджувати стосунки між молодими людьми і лідерами Співдружності, і залучати їх до вирішення соціальних, економічних та екологічних питань.

Відомо, що Меган і Гаррі дуже любили цю роботу і були шоковані рішенням королеви. У число країн Співдружності входять 53 держави, в тому числі і Канада, куди переїхало подружжя.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл зробила гучну заяву після "розлучення" принца Гаррі та Єлизавети II.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл прикрасила своїм ім'ям "англійський словник".

Також Знай. ua писав, що у Канаді оцінили психічне здоров'я колишньої герцогині.