днями Меган Маркл і принц Гаррі заявили, що хочуть відмовитися від королівських привілеїв і мають намір жити в Канаді, поки в Америці не переоберуть іншого президента замість Дональда Трампа.

Після цього вони хочуть перебратися жити в Каліфорнії ближче до мами Меган і її голлівудським друзям.

Влада Канади навіть погодились сплатити половину дорогої охорони королівської пари, про це повідомив прем'єр-міністр Джастін Трюдо. Однак не всі згодні з такою ситуацією. Днями відома канадська газета Globe and Mail опублікувала лист від імені редакції, в якому детально пояснила, чому принц Гаррі і Меган Маркл не можуть жити в їхній країні.

В статті журналісти задають чимало питань щодо оплати їх охорони, цивільного статусу Меган Маркл і принца Гаррі і чим пара буде заробляти собі на життя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Британія є винахідником однієї з найбільших світових інновацій у сфері управління: монархії, яка править, але не управляє. Канада перейняла цю систему і поліпшила. Канадська монархія віртуальна: вона і не править і не живе в країні. Наші королівські особи царюють на відстані. Близько до наших сердець, далеко від наших осередків. І саме тому, у відповідь на раптове оголошення про рішення герцога і герцогині Сассекских переїхати в Канаду, залишаючись частиною королівської сім'ї, відповідь уряду Трюдо повинен бути простим і коротким: немає. Принц Гаррі і Меган Маркл можуть відвідати нас. Але до тих пір, поки вони є старшими королівськими особами, Канада не може дозволити їм залишитися", — категорично заявляє видання.

Нагадаємо, Єлизавета II відпустила Меган Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, конкурентка Маркл змінила професію.

Також Знай. ua писав, що топ-5 можливих способів заробітку для принца Гаррі і Меган Маркл.