Дружина принца Гаррі Меган Маркл вже зробила крок до фінансової незалежності. Колишня герцогиня візьме участь у канадському реаліті-шоу про друге весілля. Участь у шоу стане першою роботою Меган після від'їзду молодої сім'ї з Британії.

38-річна Маркл разом зі своєю кращою подругою, Джесікою Малруні, яка є зіркою майбутнього шоу Netflix, передає Page Six.

Принц Гаррі та меган Маркл
Принц Гаррі та меган Маркл
REX

У Маркл, яка сама колись була в розлученні, а тепер заміжня за своїм принцом - напевно є що порадити нареченим, що мають намір вступити в повторний шлюб з принцами їх мрії.

38-річна Маркл і 39-річна Джессіка Малруні, яка є дружиною сина колишнього британського прем'єр-міністра Брайана Малруні і мамою трьох дітей, познайомилася з Маркл, коли колишня актриса перебувала в Торонто у фільмі "Костюми", де вона знялася в ролі Рейчел Зейн, помічника юриста в юридичній фірмі. Її сім’я були присутні на весіллі Меган і принца Гаррі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Меган Маркл, фото: dailymail
Меган Маркл, фото: dailymail

Публіцист з Торонто, який працює над шоу Малруні, не коментує участь Меган Маркл і не називає дату першої участі, тому невідомо, чи буде він отримувати звичайні для учасників 588 доларів за одну зйомку. Але багато хто вважає це першим кроком Маркл до Голівуду.

Нагадаємо, раніше ціна свободи з Маркл: Гаррі перетворився на "безхатька", від колишнього принца не лишилося й сліду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон не може пережити переїзд принца Гаррі: "Ніколи не буде поруч".

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл і Принц Гаррі не зможуть використовувати титули, Єлизавета II непохитна: "Стала однією з..."