З тих пір, як принц Гаррі та Меган Маркл оголосили про своє рішення відмовитися від своїх королівських обов'язків, палац перебуває в кризовому режимі. Тепер герцогиня Кейт підштовхує себе до межі, щоб виконати свої зобов’язання і якось допомогти своїй родині, пише Usmagazine.

Інсайдер у новому випуску Us Weekly зазначає, що герцогиня ледве встигає відпочити, і коли вона намагається спати, її розум постійно в напрузі.

Герцогиня Кембриджська досі сумує через переїзд принца Гаррі, адже у них були чудові стосунки. Інсайдер каже, що за закритими дверима вона плакала через дистанцію між собою та братом свого чоловіка.

"Їй хочеться, щоб вона могла поговорити з Гаррі. Вона сумує за ним і побоюється, що вона більше ніколи не буде поруч із ним", - продовжує джерело.

Кейт Міддлтон та принц Уільям в пакистанському ресторані Бредфорда
Кейт Міддлтон та принц Уільям в пакистанському ресторані Бредфорда
CHRIS JACKSON/POOL/AFP

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коли герцоги Кембриджські розпочинали своє спільне життя з 8-місячним Арчі в Канаді, тиск на Кейт та її чоловіка, принца Вільяма, збільшився вдвічі.

Зараз Кейт - мама 6-річного принца Джорджа, 4-річної принцеси Шарлотти та 20-місячного принца Луї - іноді працює по 18 годин на день. Вона відчуває сильну напругу і навантаження якраз на піку свого сімейного життя.

Кейт Міддлтон / Mirror
Кейт Міддлтон / Mirror

Що стосується герцогині Кембриджської з Меган? Дві жінки не розмовляли з моменту шокуючого рішення Гаррі та Меган, і тепер інсайдер каже, що розрив між ними став набагато гіршим.

Нагадаємо, раніше ціна свободи з Маркл: Гаррі перетворився на "безхатька", від колишнього принца не лишилося й сліду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ціна свободи: Меган Маркл оббиває пороги канадських компаній у пошуках роботи

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл і Принц Гаррі не зможуть використовувати титули, Єлизавета II непохитна: "Стала однією з..."