Начо Фігерас, 42-річний аргентинський професійний гравець в поло і близький друг принца Гаррі, розповів світу про мотиви, що штовхнули останнього на відмову від королівських привілеїв.

Про це стало відомо з інтерв’ю, яке Фігерас дав для ABC News.

“Я розмовляв з Гаррі декілька днів тому. Він страждає через все те, що з ним сталося. І мучиться від того, що люди засуджують його. Я знаю Гаррі багато років, він став неймовірною людиною, якою пишалася б його мати”, - заявив спортсмен.

Також Фігерас назвав принца Гаррі “хлопцем, який намагається захистити свою левицю і дитинча, чого б це йому не коштувало”.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі, Fox News

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл залишаються в центрі уваги після рішення подружжя відмовитися від королівських привілеїв і титулів. До такого кроку їх підштовхнула агресивне ставлення суспільства і преси.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі зворушливо попрощався з британцями і пішов у "вільне плавання" з Маркл.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принци Гаррі та Вільям зробили зізнання щодо конфліктів між ними перед зустріччю з Єлизаветою II.

Також "Знай.ua" писав, Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон, вдруге проігнорувавши вечірку.