Принц Гаррі і Меган Маркл прийняли спільне рішення титули Його і Її Королівської високості і тепер починають своє нове життя в Північній Америці, пише Еxpress. Принц Гаррі зійшов із трапа літака в аеропорту, його чекав автомобіль. Від колишнього принца і сліда не залишилоь, Гаррі був одягнений в шапку-бадитку і синій куртафан. Лук не для королівських персон.

Гаррі прилетів у Канаду, фото скріншот

Герцог Сассекський помічений у Канаді після того, як він і Меган домовилися про угоду, щоб відступити як старший королів. Перше відео про Гаррі прибуває на острів Ванкувер, де він розпочне своє нове життя з Меган і Арчі. Принц Гаррі приїхав на острів Ванкувер, щоб почати своє нове життя з Меган і немовлям Арчі.

принц Гаррі, фото dailymail
принц Гаррі, фото dailymail

Раніше Гаррі відвідував британський та африканський саміт з інвестицій у Доклендс у понеділок, де протягом 20 хвилин в кулуарах зустрічався з прем'єр-міністром приватно. Жодних помічників не було в ході неофіційного чату "доганяння" в кімнаті наверху на саміті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Меган повернулася до Канади раніше, в січні після того, як заявила про складення повноважень королівської особи.

Виїзд Гаррі із Великобританії настає після того, як він сказав прихильникам своєї благодійної організації, що у пари немає іншого варіанту.

Нагадаємо, раніше Єлизавета II відпустила Меган Маркл і принца Гаррі: чим зароблятиме на життя бунтівне подружжя

Як повідомляв портал "Знай.ua", ціна свободи: Меган Маркл оббиває пороги канадських компаній у пошуках роботи

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл і Принц Гаррі не зможуть використовувати титули, Єлизавета II непохитна: "Стала однією з..."