Поки перші дні березня подарували українцям тепло, але нова хвиля похолодання не за горами. Вже 4 березня більш холодна погода прийде в Україну з Заходу. Про це повідомляє синоптики Наталка Діденко і Український гідрометцентр.

За прогнозами Діденко, 4 березня наша країна буде чи не найбільш теплим куточком у Європі. Очікується +12+18 градусів, а на Півдні та місцями в Центрі може бути і до +20 градусів. А ось на Заході задощить вже в середу. Тут буде від +5 до +10, у Карпатах – мокрий сніг. У Києві 4 березня обіцяють квітневу погоду. Буде тепло і сухо – до +15, але сонце може прогріти і вище.

Скріншот поста Діденко
Скріншот поста Діденко

Український гідрометцентр також у своїх картах показав погоду на найближчі кілька днів. Вже 4 березня там прогнозують дощі і вітер у Львівській, Волинській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. На інших територіях буде аномально тепло, мінлива хмарність. Вже 5 березня дощова погода розійдеться по всій Україні, а температура знизиться. А 6 березня прохолодно і мокро стане на більшій частині країни (крім Сходу і Півдня). У суботу, 7 березня, задощить по всій Україні. Температура від +5 до +13 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, свято, 2 березня - що потрібно обов'язково зробити в цей день.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв гороскоп на тиждень з 2 березня по 8 березня.

Також портал "Знай.ua" писав, якою була зовнішність хрестителя Русі Володимира Великого.