Матеріальний добробут є ціллю для багатьох людей. Без сумніву, фінансові ресурси відкривають перед людиною значну кількість можливостей. Однак удача є примхливою, тому люди здавна стараються зробити усе, щоб застрахуватися від небажаних наслідків і привернути до себе долю. Саме так і з'явилася безліч прикмет і повір'їв, спрямованих закликати гроші у дім.

"Знай.ua" пропонує деякі з порад експертів по надприродним матеріям, які можна застосувати вдома аби спробувати заробляти легше і більше.

Перш за все, експерти радять уникати негативного програмування і заряджатися лише позитивною енергією багатства. Згідно до цієї поради, не варто ніколи говорити, що певна річ вам не по кишені - а лише акцентувати її бажанність. Загалом, ставлення до грошей необхідно змінити - екстрасенси наголошують, що як ви ставитеся до грошей, так і вони ставляться до вас.

Серед прикмет спеціалісти з біоенергетики радять звертати увагу на народну мудрість. Так, прийнято давати гроші правою рукою, а брати краще лівою. Не можна давати у борг увечері, а ось повертати гроші краще зранку. Також застерігають від носіння грошей у дірявих кишенях чи гаманцях.

Тим, хто ж хоче спробувати більш активний спосіб привернути фортуну на свій бік, радять декілька простих замовлянь.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Замовляння на мускатний горіх

Мускатний горіх, фото Pixabay
Мускатний горіх, фото Pixabay

Для цього замовляння слід у молодий місяць розрізати мускатного горіха навпіл і змастити ароматичною олією крупну купюру, замовляючи "Удача і гроші нехай прийдуть". Цю банкноту варто постійно носити у гаманці упродовж місяця, а сам ритуал повторити три місяці поспіль.

Замовляння на гроші від Ванги

Болгарській провидиці і цілительниці Ванзі приписується наступне замовляння: "Як Бог кашу їв і не бідував, так і я її з'їм і бідувати не буду". Ці слова варто промовляти над повною ложкою молочної каші, після чого її слід з'їсти. Процедуру можна робити повторно з періодичністю раз на два тижні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гроші потечуть рікою: ці прикмети принесуть швидкий прибуток.

Як повідомляв портал "Знай.ua", погані прикмети для дому: чого категорично не можна робити, аби не накликати лиха.

Також "Знай.ua" писав, як розбагатіти без зайвого клопоту — прикмети, які приносять багатство.