31 хвилину над розпеченою лавою провів відомий екстремал, який пройшовся канатом над кратером активного вулкана.

У Нікарагуа американський еквілібрист Нік Валленда пройшовся канатом, натягнутим над кратером активного вулкана Масая, повним розпеченої лави.

Канатоходець назвав цей трюк найскладнішим у своїй кар'єрі.

Щоб захиститися від шкідливих випарів, Валленда був у респіраторі. Він йшов із жердиною в руках, також на ньому була страховка.

Його шлях над палаючим кратером був довжиною понад пів кілометра, а на виконання приголомшливого трюку пішло близько півгодини.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нік Валленда відомий відважними прогулянками канатом. Він пройшовся над Ніагарським водоспадом, підкорив Гранд-Каньйон та із зав'язаними очима ходив між хмарочосами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий французький канатоходець і екстремал Танкред Меле загинув під час трюку

Як повідомляв портал Знай.ua, французький парашутист і екстремал Вінс Реффет виконав політ на реактивному ранці на висоті 1800 метрів над містом Дубаї.

Також Знай.ua писав, вулкан на острові Ява почав вивергати блакитну лаву