В цей день багато чого, що відбувається буде дзеркалом того, що є вашим внутрішнім станом душі. А люди і події будуть повністю відображати вас. По енергетиці ви будете пасивними, але це нормально, так як минулий день був досить активним. Але можете піддатися чужому впливу. Постарайтеся не починати наслідувати кого-небудь і не піддавайтеся ілюзіям, людям, інстинктам і поганим думкам. Швидше за все, все, що ви почуєте про себе поганого, буде правдою. Врахуйте це і потім просто поступово позбавляйтеся від недоліків. Але і приємним словами теж можна порадіти, вони так само будуть правдивими.

Гороскоп на березень

Всі справи і переговори слід відкласти на інший день, тому що цей день не підійде для серйозних робіт. Займіться чимось буденним і звичайним, присвятіть весь час відпочинку. Особливо зверніть увагу на наукову роботу, мистецтво і творчість. Якщо потрібно вирішити невелике питання з начальством, то це можна. Ще будуть легко йти вирішення фінансових питань.

Постарайтеся в цей день не пити і не курити. Краще навпаки всіляко очищати свій організм і особливо – кишечник. Якщо ви збиралися робити операцію – перенесіть її. Більше уваги слід приділити нирках, очищення шкіри, масажам. Не спіть довго і рано встаньте. В їжу вживайте горіхи і більше рослинних олій, а ось кількість м'яса краще зменшити.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

У відносинах у першій половині дня чекайте конфліктів і неочікуваних неприємностей. Все погане з'явиться ні з чого, і ви не знайдете якихось зв'язків або причин, чому так відбувається. Тому можуть виникнути труднощі в особистому житті і на роботі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявилося, що таргани не тільки неймовірно живучі, але ще і дуже давні комахи. Вчені розповіли, чи бігали вони поміж динозаврами і ще кілька цікавих фактів, які ви навряд чи знали.

Також Знай.ua писав, внаслідок «карантину» через коронавірус українцям, щоб не починали панікувати при кожному кашлі, повідомили, як правильно відрізняти цю страшну хворобу від звичайної алергії, астми або грипу.

Нагадаємо, Андрій Демченко повідомив, що в Україні вже закривають майже всі пропускні пункти. І справа не тільки в сполученні з Італією, виїхати машиною за кордон буде теж дуже важко. У всьому винен коронавірус.