Цей день принесе дуже небезпечну енергетику, тому можна тільки неправильно подивитися або щось не те сказати людині, і відразу ж назріє конфлікт. Тому намагайтеся зможете зберігати спокій. Подивіться назад і згадайте, може з кимось ви вчинили несправедливо або хтось вас сильно образив. У цей день слід прощати і просити прощення. Також можна виправити минулі помилки, які зараз впливають на ваше життя.

Гороскоп на березень

А в спраах краще самі серйозні зустрічі і договори відкласти. Обговоріть нагальні проблеми і не вводьте нічого нового, не приймайте ділові пропозиції і кілька разів подумайте, перш ніж прийняти якесь рішення. Достатньо один раз вступити не думаючи і вся робота може зійти нанівець. Буде дуже шкода ваші зусилля. Та й просто грошима краще не займатися – не брати в борг і не віддавати борги. Вас можуть обдурити або ж ви станете жертвою шахраїв. А також це найгірший день для зміни роботи.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Якщо у вас травмована психіка, цей день буде для вас просто жахливий. А якщо хтось захворіє саме в цей день, то хвороба буде довгою. Дивіться, що їсте, щоб не отруїтися. Якщо у вас слабке і тьмяне волосся, то краще підстригти їх у цей день. Це додасть їм сил. Якщо вам приснився кошмар, нічого страшного. Він тільки лякає, але не збудеться.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.