Гороскоп на 14 березня Овен

Можете діяти, якщо не страшно показати своє особисте життя оточуючих. Інакше старенькі точно будуть обговорювати вас перед під'їздом.

Гороскоп на 14 березня Телець

В цей день вам буде трохи складно розраховувати силу, тому ви можете щось зламати. Щоб ситуація не вийшла з-під контролю, будьте аккуратніше.

Гороскоп на 14 березня Близнюки

Не дуже вдалий час для егоцентристів. Доведеться заручитися допомогою оточуючих, тому що обходитися без неї просто нерозумно.

Гороскоп на 14 березня Рак

Раків потягне на різну містику і фантастику. Якщо вже почали цим цікавитися, то хоч постарайтеся не викликати духів, від них буде складно позбутися.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гороскоп на 14 березня Лев

Варто відкрити завісу, що закриває ваш внутрішній світ від інших людей. Не повністю, але трохи відкритися іншим буває корисно.

Гороскоп на 14 березня Діва

Ви станете дуже таємничою особистістю, а значить багато людей захочуть дізнатися, що ж ви таке приховуєте. І відв'язатися від них не вийде.

Гороскоп на 14 березня Терези

Вам потрібно терміново закінчити те, що ви ще не встигли доробити, інакше потім не будете знати за що братися. Скоро вас чекає нова робота.

Гороскоп на 14 березня Скорпіон

У Скорпіонів може з'явитися владу над людьми, якої вони не очікували. Тому вони можуть забути про відповідальність і скромності.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 14 березня Стрілець

До вас особливо прихильною Венера. Але і вам потрібно буде проявити ініціативу, а не просто чекати, коли все подадуть на блюдечку.

Гороскоп на 14 березня Козеріг

У вас може бути стільки енергії, що ви почнете використовувати її на непотрібні речі. Доведеться побудувати план, перш ніж починати діяти.

Гороскоп на 14 березня Водолій

У цей день не будуть вдалими різні змагання, тому краще присвятіть день самовдосконалення.

Гороскоп на 14 березня Риби

У вас будуть дуже обмежені ресурси, так що використовуйте їх обачно. До них належить час, гроші, енергія і ваші почуття.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.