Інфекціоніст Ольга Голубовська повідомляє, що хвора на коронавірусо жінка в Житомирській області померла.

Раніше повідомлялося, що коронавірус знайшли у 71-річної пенсіонерки з Радомишльського району під Житомиром. Літня жінка повернулася в Україну з Польщі 1 березня.

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що пацієнтку доставили в інфекційне відділення в Радомишлі. У прес-службі облдержадміністрації зазначили, що зараз встановлюються всі особи, які з нею контактували, у близьких і рідних жінки симптоми COVID-19 не виявлено, але люди знаходяться під контролем лікарів в обсервації у власному будинку.

Наголошується, що 12 березня в Радомишлі оголосили надзвичайну ситуацію природного характеру були закриті всі розважальні заклади та установи освіти. Виявляється, що пенсіонерка 8 березня була в церкві, хоча перші симптоми хвороби у неї проявилися 3 березня. Директор Житомирського обласного лабораторного центру Зіновій Парамонов прокоментував:

"Ви всі знаєте, як старі люди йдуть до церкви, йдуть до образу, а потім до нього підходять всі присутні. Це нас хвилює".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада забила паніку через коронавіруса, депутати більше не прийдуть.

Як повідомляв Знай. ua, українцям відповіли на актуальні питання про коронавирусе.

Також Знай. ua писав, що українцям пообіцяли 8 років в'язниці за порушення заходів безпеки.