Державний український банк звернув увагу на важливу проблему, яка заслуговує уваги. Так, вони попросили своїх клієнтів навчити старших родичів користуватися онлайн-програмою Privat24.

В Україні вже два дні введено карантин. Людям радять уникати місць масового скупчення людей. Проте банки, як і раніше, щодня приходять сотні українців.

Так, ризикують заразитися не тільки банківські співробітники, але й відвідувачі.

"Ми дуже просимо вас навчити своїх батьків, бабусь, дідусів, старших сусідів користуватися Privat24, адже люди у віці 50+ ризикують більше решта", — написано в офіційному акаунті Приватбанку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому наведені цифри, згідно з яким спостерігається щомісячний приріст кількості літніх людей, які віддають перевагу вирішувати свої фінансові питання у відділеннях банку. У лютому таких людей було 1 415 821 чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнти Приватбанку потрапили в лапи шахраїв, що чекає постраждалих від обману.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк пояснив, як українці можуть забрати свої депозити.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк блокує рахунки українців з-за порушень ПДР.