Любовний гороскоп на 15 березня Овен

У цей день Ви відчуєте особливу відповідальність за людину, з якою ви проводите час. Вам захочеться якось допомогти їй виплутатися з халепи або просто банально змусити її зайвий раз посміхнутися. Не варто замислюватися про наслідки – просто зробіть те, що хочете.

Любовний гороскоп на 15 березня Телець

Сьогодні Вам доведеться бути максимально серйозними з Вашою коханою людиною. Навіть якщо дуже захочеться посміятися, порадіти життю і подуріти. Однак лише діловий підхід до спілкування забезпечить Вам повне взаєморозуміння і підтримку.

Любовний гороскоп на 15 березня Близнюки

Сьогодні Вашій коханій людині буде непросто догодити Вам, оскільки Ви будете досить-таки примхливим, норовливим і вибагливим. Втім, у Вас подібний прояв Вашої особистості буде носити суто тимчасовий характер, тому засмучуватися не варто.

Любовний гороскоп на 15 березня Рак

Якщо на коліні скочив синець, зовсім не обов'язково ампутувати ногу. По-перше, синець пройде, по-друге, він Вам не дуже заважає, а в-третіх, ногу шкода. З відносинами так само. Так, Вас щось дуже дратує у Вашій коханій людині, але чи настільки, щоб з цією людиною розлучатися?

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Любовний гороскоп на 15 березня Лев

Постарайтеся прийняти і полюбити Вашу половинку такою, яка вона є, хоча сьогодні це буде зробити не так вже й просто. Вас напевно щось в ній буде дратувати і збуджувати до зубовного скреготу. Але ж якби не це щось, це була би вже зовсім інша людина, котра навряд чи б стала Вам настільки дорогою.

Любовний гороскоп на 15 березня Діва

В цей день Ви можете образитися на кохану людину за неналежне на Ваш погляд ставлення до Ваших родичів, друзів та інших близьких людей. З іншого боку, вона не зобов'язана всіх любити без міри і всіляко виявляти їм своє розташування.

Любовний гороскоп на 15 березня Терези

Сьогодні Вам захочеться пограти в мільйонера. Ви будете розкидати гроші направо і наліво, виконуючи будь-які примхи своєї половинки. Вона, звичайно, буде щаслива. Постарайтеся не захоплюватися: завтра і настрій може змінитися, і гроші закінчитися.

Любовний гороскоп на 15 березня Скорпіон

Сьогодні Вам буде непросто розмовляти з Вашою коханою людиною, тому що вона буде думати зовсім про інше і тому погано і неадекватно реагувати на Ваші слова, думки, прохання або бажання. Приготуйтеся до того, що Вам доведеться проявити наполегливість і завзятість.

Закохані, Getty Image
Закохані, Getty Image

Любовний гороскоп на 15 березня Стрілець

Ваше бажання чітко контролювати хід свого особистого життя може обернутися для Вас багатьма розчаруваннями і розладами. Тому замість того, щоб намагатися направляти події в якесь певне русло, послабте хватку і повірте в те, що вони і так розвиваються найсприятливішим чином.

Любовний гороскоп на 15 березня Козеріг

Якщо Ви втомилися постійно займати позицію лідера у відносинах з коханою людиною, спробуйте відпустити кермо правління і подивіться, до чого це призведе. Швидше за все, Ваша пасія з радістю візьме ініціативу на себе і зробить все, як треба.

Любовний гороскоп на 15 березня Водолій

Сьогодні сприятливий день для того, щоб розпити в компанії з Вашою коханою людиною який-небудь екзотичний напій. Або хоча б просто алкогольний. Але не дуже: до банальної горілки опускатися все ж не варто.

Любовний гороскоп на 15 березня Риби

Сьогодні Вам варто познайомити Вашу кохану людину з чимось дуже важливим, з чим Ви ніколи і нікого до цієї пори не знайомили. Це буде дуже відповідальний крок, що символізує ваше ще більше зближення, тому заздалегідь подумайте, наскільки Ви до нього готові.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку не варто боятися старості.

Як повідомляв Знай.ua, оприлюднено список продуктів, котрі підвищують лібідо.

Також Знай.ua писав, що моряк спіймав рибу-тригера з людським ротом.