Навколо афродизіаків безліч міфів і теорій, які доводять, то спростовують дію афродизіаків на організм. Так, море пристрасті в ліжку вам зможуть подарувати не тільки устриці.

МЕД вважається потужним афродизіаком. Так, його використовували для поліпшення потенції ще в Стародавній Греції. Перед плотськими втіхами Гіппократ призначав молоко і мед. Вважалося, що поєднання цих продуктів допоможе досягти максимальної насолоди.

Мед, фото: Pixabay
Мед, фото: Pixabay

ШОКОЛАД є одним з найромантичніших продуктів. Він по праву став символом побачень і романтичних вечерь. Так, дослідження 2013 року показало, що какао містить такі хімічні речовини, як серотонін, триптофан і фенілетиламін, які можуть підвищити ваш настрій і, можливо, відчути легке збудження.

Шоколад, фото: Pixabay
Шоколад, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

ГРАНАТ може підвищити рівень гемоглобіну в крові і збільшити сексуальний потяг. Існує легенда, яка свідчить, що це Афродіта, грецька богиня любові і задоволення, посадила перше гранатове дерево. Через незліченних насіння всередині фруктів і пекучого червоного кольору гранати часто асоціюються з жіночою неплідністю.

АВОКАДО називають сильним афродизіаком ще з часів стародавніх ацтеків, які намагалися з'їсти бодай шматочок продукту перед плотськими втіхами.

УСТРИЦІ є самим популярним і відомим сучасним афродизіаком. Дослідження, проведене в 2005 році, свідчить, що мідії містять D-аспарагінову кислоту — хімічна речовина, яке регулює тестостерон.

Устриці, фото: Pixabay
Устриці, фото: Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ-8 продуктів, які творять чудеса.

Як повідомляв Знай. ua, екстрений список продуктів на випадок коронавірус-апокаліпсису.

Також Знай. ua писав, що українець показав "шахрайство" в супермаркетах.