У Сполучених Штатах Америки стався досить кумедний випадок. Так, студент з великим ентузіазмом відзначив Новий рік, що не помітив, як став молодим батьком. Однак займатися вихованням дитини 22-річному Пейтону Хаазі не доведеться, тому що під дією алкоголю він випадково усиновив кенгуру. І хлопець дізнався про це тільки тоді, коли помітив, що з його банківської картки почали зникати гроші.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню одного з американських видань.

Пейтон Хаага, фото: zoobusiness.kiev.ua
Пейтон Хаага, фото: zoobusiness.kiev.ua

Через півтора місяця після тусовки 22-річний хлопець помітив, що з його картки щотижня списувалося п'ять доларів (130 грн), про які він нічого не знав. Помітивши недобре, студент уважно подивився на список своїх витрат і розібрався, у чому справа.

Пейтон Хаага, фото: zoobusiness.kiev.ua
Пейтон Хаага, фото: zoobusiness.kiev.ua

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Щотижня, починаючи з 2 січня, з мого рахунку автоматично списувалося п'ять доларів. Це був період щомісячних платежів за мої підписки, тому я просто вирішив, що це додаткова плата або податок на щось.", - розповів хлопець.

Американець з подивом виявив, що став молодим татусем і по п'яні усиновив кенгуру. У це важко повірити, але дані з банківської виписки Пейтона привели його на сайт з бездомними тваринами. Однак ця новина не сильно здивувала хлопця, з огляду на його любов до сумчастих звірят з Австралії. Тим паче, що з багатьма з них він знайомий особисто. Хаага рік провчився за кордоном, а саме в Аделаїді. Недалеко від його навчального закладу розташовувався розплідник з кенгуру, куди він навідувався у вільний час, а потім відчув з цими тваринами особливу близькість. Тому, коли в Австралії були лісові пожежі, Пейтон просто не зміг залишитися осторонь і оформив опікунство над звіром.

Після того, як американець з'ясував, в яку організацію йдуть його гроші, він провів невелике дослідження та дізнався новину, яка змусила Пейтона припинити пожертви. Виявилося, що ця компанія витрачає на тварин далеко не всі донати, що надходять від людей. Проте хлопець не збирається припиняти свою добру справу і вже шукає новий фонд, де будуть раді його допомозі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка створила перший в світі ДНК-зоопарк, який врятує тварин від вимирання.

Як повідомляв Знай.uа пожежі в Австралії вплинули на Versace: модний дім прийняв важливе рішення.

Знай.uа писав, австралійських тварин рятують від голодної смерті після пожежі просто з літака.