В Ботсвані (Південна Африка) леви прийшли в наметовий табір, де жили туристи. Помітивши хижаків, мандрівники жахнулися. При цьому тварини виявилися миролюбними і згодом нікого не чіпали.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як кілька левиць злизують краплини води з намету, в якій знаходяться туристи. При цьому в коментарях до ролика автор вказує, що двері були в той момент відкриті.

Однак, судячи з усього, тварин зовсім не цікавили мандрівники. Вгамувавши спрагу, хижаки мирно покинули наметовий табір.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, волонтери врятували лева з приватного зоопарку сім'ї Падалко у Покровську і перевезли його і ще трьох хижаків у центр Love Lions Alive в Південно-Африканській Республіці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Харкові торговим центром Sun Mall на Одеській гуляв лемур. Очевидці розповіли, що тварина втекла з контактного зоопарку.

Також портал Знай.uа писав, що в Харківської області виявлено приватний звіринець, в якому тварин утримують у неналежних умовах.