Овен

Овен
Овен

"Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти" - а значить, і про Ваших друзів судять по Вам. Коли Ви залучаєте до себе увагу, чи готові Ви поділитися нею з друзями? Якщо є настрій проявити щедрість, вперед. Але якщо Ви налаштовані погрітися в променях слави в гордій самоті, то і на це маєте повне право.

Телець

Телець
Телець

Дивно, як інколи щось лякає і одночасно захоплює нас. Саме на останньому, на цьому почутті захоплення Вам і варто зараз зосередитися. Бійтеся, але робіть, і страх розвіється. А ось захоплення - це та мотивація, яка може підштовхнути Вас в потрібному напрямку.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цінуйте тих, хто поруч з вами! Тиждень на вас чекає активний і багатий на спілкування. Проводити його наодинці з собою - значить позбавляти себе маси чудових можливостей змінити життя в кращу сторону. Рідні, друзі, приятелі - джерело вашої сили і вашого натхнення.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Прагніть стати кращою версією себе! Енергія тижня - це енергія руху, боротьби. З'явиться можливість зайняти краще місце під сонцем - не пропустіть її, піддавшись страху і сумнівам. Прагніть до більшого, кожен день кидайте собі виклики - і успіх не змусить себе чекати.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Справжня війна між серцем і розумом розгорнеться на цьому тижні. Щоб не потрапити в недолугу ситуацію, прислухайтеся до доводів розуму. Робіть обдумані вчинки, а не слідуйте сліпо поривам душі, як би вам цього не хотілося.

Діва

Діва
Діва

Не змушуйте себе робити щось через силу! Уважно прислухайтеся до внутрішнього "Я". Якщо воно хоче відпочити, побайдикувати, поважайте це бажання. Цей тиждень - час усамітнення, роздумів, саморефлексії. Не переживайте: поставивши життя на паузу, ви нічого не пропустите.

Гороскоп на березень

Терези

Терези
Терези

Направте фокус уваги на зовнішній світ! Головна порада зірок на тиждень: "Не будьте байдужими!". Не проходьте повз тих, хто потребує вашої підтримки, допомоги, поради. Ви навіть не уявляєте, яка сила в вас укладена. Зараз, як ніколи, ви можете вплинути на життя тих, хто поруч, змінивши їх на краще.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Заявіть світу про себе! Найгірше, що ви можете зробити для себе на цьому тижні - бути скромними. Несправедливо по відношенню до своїх талантів приховувати їх від інших. Беріть участь у конкурсах, концертах, всіляко рекламуйте себе!

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Не сперечайтеся зі старшими родичами. Навіть якщо ви не згодні з ними, слухняно промовчіть. Інакше суперечка, що зародився на порожньому місці, швидко переросте в затяжний конфлікт. І вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб досягти перемир'я.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Не робіть нічого проти власної волі! Важливо не ігнорувати власні думки і почуття. Роблячи що-то через "не хочу", ви практично прирікаєте себе на невдачу. У вас є два виходи: 1) займатися тільки тим, що по душі; 2) змінити своє ставлення до того, що робити не хочеться, але треба.

Водолій

Водолій
Водолій

Не ускладнюйте і не драматизируйте! Чим простіше ви будете ставитися до всього, що з вами відбувається на цьому тижні, тим краще. Що щось не виходить? Посміхніться і продовжуйте йти до мети. Ваш оптимізм - ключик до багатьох вершин і заповітних дверей.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Дійте впевнено і рішуче і тоді вам посміхнеться удача. Не пасуйте перед виникаючими перешкодами, ризикуйте і не бійтеся брати участь у фінансових авантюрах. Ви можете купити лотерейний квиток. Є ймовірність, що він виявиться виграшним.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, таємницю Місяця нарешті розкрито: які скарби приховує найзагадковіший супутник.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Місяць у повні у 2020 році: яких небесних феноменів чекати землянам.

Також "Знай.ua" писав, що червоний Місяць не віщуває нічого апокаліптичного.