Поки в Києві заклади працюють дистанційно через служби доставки, у СШАчерез кризу внаслідок пандемії коронавірусу, працівниці стриптиз-клубу поміняли напрямок роботи і стали доставляти їжу на дім. Про це пише видання Мetro.

Так, стриптиз-клуб Lucky Devil в американському штаті Орегон на час карантину вирішив доставляти задоволення клієнтам незвичним способом.

Танцівниці сервісу Boober Eats доставляють їжу, алкогольні і безалкогольні напої в одних коротких шортиках і з напівоголеними грудьми.

При врученні замовлення дві працівниці виконують для клієнтів короткий танець на безпечній відстані та вирушають на наступне замовлення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами власника стриптиз-клубу Шона Боулдена, задумка була жартом, але людям ця ідея дуже сподобалася, тому він вирішив втілити це в життя, щоб мінімізувати збитки, що виникли через карантин.

До речі, у кожної екзотичної доставщиці є з собою дезінфікуючий засіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співробітники поліції влаштували для жителів іспанського міста Альгайда, що на острові Майорка, яскравий імпровізований концерт.

Як повідомляв портал Знай.uа, коронавірус влаштував масштабний хаос у світі, що відбувається в країнах під час пандемії.

Також портал Знай.uа писав, як коронавірус "відродив" Венецію.