Карантин, самоізоляція і нудьга зводять з розуму людей не тільки в Україні, але і у всьому світі. Розрядити обстановку вирішив бренд Jacquemus на чолі з його засновником Симоном Портом Жакмюсом. Жакмюс і команда запустили цікавий флешмоб #jacqumusathome, завдання якого розважити всіх, хто волею злісного COVID-19 опинився на самоізоляції і зробити наше карантинне життя трішки яскравішим!
Справа ось у чому: ви повинні створити цікаву інсталяцію (без обмежень у польоті фантазії). Головні умови:

  • Зобразіть людське обличчя;

  • Використовуйте речі бренду Jacquemus

Має вийти смішний чоловічок. Кращі роботи з тегом #jacqumusathome дизайнер відбере особисто і розмістить у своєму Instagram. Ось, які роботи вже вийшли:

Жакмюс 1

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Будьте здорові й веселі, незалежно від обставин навколо! І нехай ніякої коронавірус не забирає у вас присутності духу. Будь-яку заразу можна пережити з посмішкою.

Як повідомляв портал "Знай.іа", в Україні вимагають ввести надзвичайний стан. Міністр закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні через коронавіруса.

Також Знай.іа" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу