Одні з найважчих любовних переживань — ревнощі. Багато людей не надають цьому почуттю значення. Однак іноді спливають дуже дикі історії, де ревнощі приводять до сумних подій.

Приблизно вісім років тому американка Деббі Вуд пережила розрив зі своїм хлопцем, з ним вона жила більше 10 років. Після розставання вона вирішила переїхати до Великобританії. В цей час вона познайомилася в мережі зі своїм майбутнім чоловіком Стівеном. Відразу після початку стосунків сімейна пара зустрілася з непереборною стіною ревнощів, в особі жінки Стівена. Хлопець тільки після спільного життя з Деббі зрозумів, що це не просто ревнощі, а справжня хвороба. Про цю історію пише одне з британських видань.

"Королева ревнощів" Деббі Вуд, фото: zen.yandex
"Королева ревнощів" Деббі Вуд, фото: zen.yandex

Жінка безупинно закатувала чоловікові істерики, незважаючи на його слова про вірність. Стівен буквально не міг спокійно зробити й кроку, його дружина відразу ж будувала у себе в голові плани його зради. Чоловік спробував заспокоїти свою дружину. Після роботи він віддавав їй свій смартфон. Жінка ж володіла усіма його паролями від соцмереж та іншою інформацією. І поки Стівен спокійно дивився телевізор вона перевіряла все в його телефоні, намагаючись звинуватити в зраді.

"Королева ревнощів" Деббі Вуд, фото: zen.yandex
"Королева ревнощів" Деббі Вуд, фото: zen.yandex

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дійшло до того, що Деббі стала ревнувати свого чоловіка до акторок і телеведучих. І намагаючись запобігти уявним спробам її чоловіка закохатися в якусь акторку, Деббі вдалася до допомоги фахівця і поставила на ТБ і інтернет-ресурс необхідні фільтри. Виявилося, що все це були квіточки. Ревнощі дівчини наростали з кожним днем, і одного разу вона вирішила перевірити чоловіка на детекторі брехні. Для виконання цього вона не поскупилася і незабаром довгоочікуване обладнання знайшли господаря. Озброївшись поліграфом Деббі стала влаштовувати перевірки чоловікові мало не кожен день, піддаючи його каверзним питанням.

"Королева ревнощів" Деббі Вуд, фото: zen.yandex
"Королева ревнощів" Деббі Вуд, фото: zen.yandex

Через деякий час жінці все-таки довелося звернутися до лікаря-психіатра. Зараз відвідування лікаря необхідні їй для того, що б тримати себе в руках, так як у Деббі виявили такі захворювання як: перманентна стурбованість своїм зовнішнім виглядом і маніакально-депресивний психоз.

На даний момент дівчина приймає призначені їй ліки, хоча ненормальною себе не визнає і вважає, що вона просто більше за інших виражає свої емоції і почуття. Стівен зі свого боку не збирається розлучатися з дружиною. Хоча життя з нею не цукор, він стверджує, що дуже любить Деббі і абсолютно щасливий з нею у шлюбі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Віктора Павліка Катерина розповіла про пластичної операції.

Як повідомляв Знай.uа Раміна знайшла заміну Козловському, він теж з бородою.

Знай.uа писав, дружина Бабкіна привітала свого коханого зі "сталевим" весіллям унікальним фото.