Внучка британської королеви Єлизавети II (Elizabeth II) дала зрозуміти, що не сумнівається в щирості почуттів нареченого. Саме тому, відставивши ревнощі і вступивши як сучасна жінка, Принцеса Беатріс запросила на весілля колишню наречену власного нареченого і їх спільного сина

Віндзорський замок знову зустрічав цілий десант із знаменитостей і представників блакитних кровей на одруження принцеси Беатріс і Джека Бруксбэнка. В А-списку - моделі Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс із дочкою Лілою, актриса Демі Мур, актор Роббі Вільямс з дружиною, сестри Поппі і Кара Делевінь.

Меган Маркл в Givenchy

Темні відтінки синього і чорного - одна з улюблених колірних палітр герцогині Сассекской. Вибрала плаття-пальто глибокого синього кольору з великими гудзиками від бренду Givenchy. Дружина принца Гаррі славиться тим, що не завжди дотримується приписів дрес-коду.

Кейт Міддлтон в Alexander McQueen

Ще до церемонії одруження наряд герцогині був оповитий таємницями: вибере Кейт нове плаття або віддасть перевагу поряд, в якому вже з'являлася на заходах (так вона зробила на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл). У підсумку герцогиня знову з'явилася у вбранні від улюбленого бренду Alexander McQueen — у приталеній сукні насиченого винного відтінку «марон», а в пару до нього підібрала капелюшок з вуаллю, прикрашену пір'ям і квітами.

Єлизавета II в Angela Kelly

Для весілля своєї внучки королева вибрала плаття-пальто ніжно-блакитного відтінку від Angela Kelly, яке вона доповнила капелюхом з квітами і діамантовою брошкою з особистої колекції. Новий образ Єлизавети II був досить стриманим, порівняно з іншими її виходами.