Британські журналісти просто божеволіють, і для цього є реальний привід. Відомо, що улюблена онучка королеви Єлизавети II принцеса Беатріс показала світу, вперше після заручин, свого нареченого Едоардо Мапеллі.

Відомо, що весілля має відбутися в 2020 році. Цілком ймовірно, що у весняні дні.

Ходять чутки, що Беатріс планувала відсвяткувати цю подію в Італії — віддавши тим самим данину походженню Едоардо. Відомо, що його батько був італійським графом, але при цьому британським підданим.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Однак від цієї ідеї принцесі довелося відмовитися, так як на вінчанні не зможе побувати королева Єлизавета, яка виїжджати за кордон не хоче. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Так, 31-річна принцеса і 36-річний бізнесмен разом відвідали презентацію фотоальбому Dior в Лондоні. Едо був у темно-синьому елегантному костюмі. Його наречена — в зеленій сукні з металевим відливом.

Нагадаємо, танець молодої Єлизавети II і принцеси Діани торкнув мільйони сердець: "Всі щасливі...".

Як повідомляв Знай.uа онуку Єлизавети ІІ Беатріс звинуватили в плагіаті: Меган Маркл несамовита від злості.

Знай.uа писав, коханий Маркл Принц Гаррі ходив по замінованому полю в Африці.